Van Coin naar Amterdam en weer terug!   

jetenliz@gmail.com                 +31 6 21536602

"Ofcourse I feel too much..

I am an universe of exploding stars"

Spiritueel

Energie

Jet - 9/02/2018

In het universum bestaat er geen dualiteit, alles hangt met elkaar samen in een groot energieveld. Dit veld wordt ook wel het Nulpuntenergie genoemd, het bepaalt alles wat er met onze omgeving gebeurt. Hier dichtbij ligt het Tachyonenergie; als het Nulpuntveld een oceaan is, dan zijn de druppels oceaanwater Tachyonenergie. Het Nulpunt is nog vormloos, Tachyon heeft al een vorm maar nog geen bestemming.. Wauw! Ik was vroeger zo slecht in natuur en scheikunde dat ik het vak maar liet vallen, maar als ze mij dit hadden verteld dat ik er later in zou werken??? Dan had ik ze echt aangekeken alsof ik water zag branden.. ;-)

Dit hele idee wat hierboven beschreven staat is nog redelijk nieuw. In de 17de eeuw werd er door Isaac Newton beschreven dat een wereld bestaat uit afzonderlijke materie delen die luisteren naar bewegingswetten in tijd en ruimte, een universum als een machine. Toch was hij ook al bezig met alchemie. Hij onderzocht dit echter in het geheim om niet door de kerk opgepakt te worden. Voorheen had de Franse filosoof René Decartes het revolutionaire idee dat de mens een materieel lichaam had met daarin ons denken. Het lichaam en denken stonden los van elkaar, voor een religieuze of spirituele beleving was dus geen plaats, dit hoorde bij het domein van de godsdiensten. Dawin kwam toen langs met zijn Darwinisme, om ons menselijke evolutie als een soort wedstrijd te beperken. Alleen de sterke overwinnen of de mensen die zich het beste aanpassen.. Ook hier geen ruimte voor ziel en spiritueel besef.

Toen kwam de kwantumfysica aan het begin van de 20ste eeuw en moesten we wel het oude idee loslaten. Materie bestaat uit deeltjes, maar toen men het kleinste elementaire deeltje bestudeerde, ontdekte men dat het ondeelbaar was. En… dat het eigenlijk geen materie was maar ENERGIE. Materie en energie zijn dus inwisselbaar, zoals Einstein concludeerde: “ We kunnen materie dus beschouwen als gevormd door de ruimtelijke gebieden waarbinnen het veld buitengewoon intens is. Er is in deze nieuwe soort natuurkunde geen plaats voor zowel het veld als materie, want het veld is de enige werkelijkheid”  Ofwel.. Het universum met ons mensen erin, is een dynamisch weefsel van onderlinge delen, die met elkaar verbonden zijn en elkaar beïnvloeden.  Alles wat wij zintuiglijk waarnemen, is bevroren energie. Het trilt op een hoog trillende aspect, wij kunnen deze trillingen met onze zintuigen niet waarnemen, wij zien enkel het object. Wij leven in de illusionaire wereld van vaste materie en van gescheidenheid.  

Dus… ALLE MATERIE IS ENERGIE!! Alles bestaat in een vorm van trilling en elk elektromagnetisch veld kenmerkt zich door meetbare frequenties.

Ook de mens is trilling, maar deze trilling kan van moment tot moment veranderen door emoties, voeding, omgeving, gedachten, gebeurtenissen.. Naast een chemische structuur heeft ieder orgaan ook zijn eigen trilling, net zoals ziekte, onbalans en geneesmiddelen. Hierdoor zijn zowel de werking van de orgaan, de ziektebeelden en de middelen meetbaar. Alles is energie en in trilling met elkaar.. we resoneren met onze gedachten, emoties, spirituele bestemming en met andere personen, planten, dieren, ziektekiemen, voedingsstoffen, geneesmiddelen, eigenlijk alles wat in ons is en om ons heen bevindt 

Ieder mens heeft een eigen trillingsveld van veel lagen, dit maakt je als persoon uniek. Hierdoor lijkt het dat we verschillend zijn en afgescheiden zijn van elkaar. Maar als we dieper kijken, dan komen we bij het meest essentiële stukje van ons zijn, de pure geest. In de geest zijn we allemaal verbonden met elkaar, met alles wat leeft, met de wereld, het melkwegstelsel, het geheel. Ga je nog verder graven, dan kom je uiteindelijk bij een allesomvattende leegte, het zijn, waarin alles ligt besloten. Alle lagen bevinden zich zowel binnen als buiten ons en zijn allemaal te meten. In mijn beroep als Holistisch Therapeut meet ik met mijn biosensor deze lagen uit. Ik meet met mijn biosensor die reageert op energie om zo de antwoorden te krijgen over jouw eventuele onbalans op welk gebied ook.

Zo dit is een flink stuk theorie over energie & spiritueel bewustzijn maar dit is de basis van alles… hierdoor ga je misschien anders kijken naar je volledig zijn en accepteren dat het echt werkt dat wanneer je in balans komt je je weer prettiger gaat voelen. Balans op ieder niveau; fysiek, emotioneel en spiritueel..Wellicht moet je dit stuk nog een paar keer lezen, wees gerust ik heb er ook jaren over gedaan om het echt te snappen en toe te passen in mijn leven.