Van Coin naar Amterdam en weer terug!   

jetenliz@gmail.com                 +31 6 21536602

Mini Retreat voor 1 dag!


" Sprakenloos waren wij in augustus na onze allereerste Jet & Liz dag. Het was zo enorm succes!! Terugkijkend naar de editie van augustus hebben we een aantal aapassingen gedaan en weer een gloednieuwe editie neergezet op 22 december!! Nieuwe locatie, nieuw thema maar wel dezelfde liefde en energie als augustus!! Wij kunnen niet wachten en zien jou heeeeel graag op 22 december in Breda!! X Jet & Liz "


Mini Retreat voor een dag!


“Loslaten en opladen”

Met deze dag willen wij je graag laten ervaren hoe je in combinatie met je hart, hoofd en lichaam 2018 hebt beleefd en hoe je los kan laten wat jou niet meer dient. Om er voor te zorgen dat 2019 jouw mooiste jaar gaat worden, krijg je verschillende handvatten om dit jaar met een frisse start te beginnen! Met een coaching call achter af in Januari 2019 zal je er nogmaals aan herinnerd worden en zo dubbel en dwars kans maken op jouw fantastische jaar!

Met trots en in dankbaarheid werken wij deze dag samen met

  Sanne Bogers (Yoga): Haar fijne manier van lesgeven zorgt ervoor dat je echt even jouw momentje van de dag ervaart. Met veel liefde geeft zij een zachte les met haar passie voor Yin Yoga & Yoga Nidra. Een les waarmee zij een lach op jouw gezicht kan toveren!

  Fleur Groeneveld (Coach): Fleur gaat graag op zoek naar de kern. Met een systemische aanpak door middel van (familie) opstellingen zowel individueel als in groepen, laat zij voelen hoe het is om je lichaam te laten spreken.

Dagprogramma:

9.00 Ontvangst in stilte in het prachtige Boshuis van Breda.

9.00 Een kopje thee om aan te komen op de plek.

9.30 Ontspannende yoga les van de talentvolle Sanne Bogers.

11.30 Coaching sessie in een kleine groep van 6 personen. Hier kijken wij terug naar de vragen die je eerder hebt beantwoord & geven wij hier feedback op. ( met vegan taart & warme chocolade melk)

12.45 Een plantaardige lunch waar al je zintuigen blij van worden.

13.30 Begeleidende meditatie.

13.45 Workshop loslaten van belemmeringen uit 2018 in combinatie met (familie)opstellingen gegeven door Fleur Groeneveld

16.30 "Manifestatie vanuit je hart" werkboek uitleg + inschrijving coachingcall

16.45 Terugblik op de dag

17.00 Natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis, maar wel met een leeg hoofd en (liefde) vol hart.


Meld je snel aan om een jouw plaats te reserveren via: jetenliz@gmail.com


Waar: Het Boshuis (Stouwdreef 1, 4836 AK Breda, Nederland)

Wanneer: zaterdag 22 december 2018

Tijd: 9.30 uur - 17.00 uur

Kosten: €120,- incl. btw