Van Coin naar Amterdam en weer terug!   

jetenliz@gmail.com                 +31 6 21536602

Mini Retreat voor een dag!

“Verbinding maken met je gevoel, op een intuïtieve manier”

Lees meer

Aarden: wat, hoe en waarom?

Koude voeten of handen en veel in je hoofd zitten, tekenen dat je niet geaard bent. Letterlijk en figuurlijk niet met beide benen op de grond. Maar aarden... wat is aarden en hoe pas je het toe?

Lees meer

Slow fashion vs. fast fashion

Let’s take it slow so we can last long. Ken je dat nummer van Justin Bieber met Luis Fonsi & Daddy Yankee? Heerlijke guilty pleasure waar Justin Bieber zingt ‘Baby take it slow, so we can last long’. Een zin waaraan ik vaak denk als ik gehaast ben, ongeduldig ben, een fijne zin om te herhalen als ik erg van een moment wil genieten én een zin waaraan ik denk als het gaat over slow fashion.

Lees meer

Once upon a time...

Ik kijk in de spiegel.. ben ik dit? M’n haar is dunner dan ik dacht, mijn ogen sprankelen minder dan ik voel, mijn huid is onrustig en op mijn voorhoofd zit een mega diepe rimpel.

Op de achtergrond hoor ik mensen praten, maar het komt niet binnen wat ze zeggen. Uiteindelijk dringt het tot mij door, het is mijn vriend: ”Zie je nu wat ik bedoel?” En hij wijst naar een foto waar ik op sta.. ik kijk weer in de spiegel…Was ik dat een jaar geleden? En wie ben ik nu?

Lees meer

Gevoelige darmen, 1 op de 5 mensen heeft hier last van!

Gevoelige darmen, 1 op de 5 mensen heeft hier last van. Je darmen zijn de spiegel van je ziel en kunnen je heel veel vertellen op het gebied van emoties en energie. Lees je mee?

Lees meer