Van Coin naar Amterdam en weer terug!   

jetenliz@gmail.com                 +31 6 21536602

Mijn zusje de dokter & Ik.

Als kind wist zij al wat zij wilde worden, opa beter maken met haar medische kennis. Iets wat voor de hand liggend was om te gaan studeren. Jaren heb ik haar zien leren, ploeteren door de dikke boeken, co schappen zien lopen met de nodige zelfontwikkelingslessen & uiteindelijk afstuderen als dokter! Trots als een pauw was ik, zo trots dat ik de hele dag met een mega grote smile op m'n gezicht rond liep tijdens de diploma uitreiking.

Lees meer

Edelstenen, waar komen ze toch vandaan?

Als kind was ik al omringt door stenen. Met een edelsteentje vast gemaakt aan mijn hempje stapte ik als peuter de wijde wereld in. Eens in de zoveel tijd werd dit steentje weer vervangen en toen ik eenmaal kettinkjes kon dragen werd dit een hangertje. Daarnaast hebben wij altijd stenen verzameld met het gezin, zo namen wij altijd vanuit de vakantiebestemmingen stenen mee voor de ‘waterval’ in de tuin.. zo ontstond er een watervalletje met stenen uit heel Europa in onze tuin!

Lees meer

Mini Retreat voor 1 dag!

Een retreat voor 1 dag! Een dag vlak voor kerst waarbij jij terug gaat naar afgelopen jaar en los gaat laten wat naar boven komt. Op verschillende manieren bekijken we het afgelopen jaar en ga jij lichamelijk ( yoga ) & emotioneel ( opstellingen) jou jaar afsluiten om met een frisse start ( manifesteren ) 2019 in te gaan!

Lees meer

Single en verslaafd aan liefde

Jammer vind ik, dat ik om mij heen best wel wat meiden ken die geen relatie hebben maar hier wel ontzettend hard zijn en hun leven hier zo door laten leiden. Op zoek zijn naar liefde en geloven dat hun leven met een relatie veel beter zal zijn. Is een relatie vinden zo’n belangrijke taak, is dit een teken van succes? Of kun je geluk ook bij jezelf zoeken en zelfstandig gelukkig en succesvol zijn? Jezelf neerzetten zonder een relatie, zonder het ‘complete plaatje’ en wat is compleet? Huisje, boompje, beestje heb je het dan voor mekaar voor de buitenwereld?

Lees meer

Ik voel, ik voel, ik voel me niet goed

Ik voelde mij niet goed, al dagen niet. Niet perse heel slecht, of geen specifieke klacht om mee naar de dokter te gaan maar gewoon niet zo goed. Beetje so, so... Wat doe je dan? Een holistische therapeut inschakelen! En daar is Jet, zelfs op afstand.

Lees meer