Van Coin naar Amterdam en weer terug!   

jetenliz@gmail.com                 +31 6 21536602

"Een tikke spiritueel en persoonlijk in de hoop zoveel mogelijk mensen te laten

inzien dat je jezelf mag zijn, kwetsbaar en open en dat het delen van verhalen

essentieel is voor jouw groei. Om herkenning en erkenning te voelen "

 Fysiek

Op fysiek niveau praten we over het lichaam en hoe je de structuur van het lichaam in balans houdt. Hoe voer je op een natuurlijke manier gifstoffen het lichaam uit en wat zijn dan deze gifstoffen? Maar ook nemen we een kijkje in de wereld van hormonen, bepaalde verstoringen in het lichaam en hoe kan je jouw lichaam zo natuurlijk mogen ondersteunen. Ook wij blijven uitproberen en leren van opleidingen, boeken en onderzoeken. Deze zullen wij dan ook zeker met jullie delen onder dit stukje fysiek! 

 Spiritueel

Wat is spiritueel, wanneer ben je spiritueel en wanneer doe je spiritueel? Deze vraagstukken nemen wij op verschillende manieren onder de loep en schrijven hier op onze manier verhalen over. Soms komt dit neer op een gesprek wat we graag met jullie delen of een mooie podcast die voorbij komt.. Spiritueel is op veel manieren in te zetten en wij willen dit graag op een niet zweverige manier overbrengen zodat iedereen er een stukje van mee kan pakken! 

 Emotioneel

Op emotioneel niveau kijken we naar emoties en wat deze kunnen zeggen en betekenen! Je herkent allemaal je eigen emoties wel, alleen wat vertellen deze emoties jou? Door te begrijpen waar deze voor staan kan je jezelf naar een hoger level tillen en nog meer ontwikkeling doormaken. Emoties zijn van groot balang om een groter bewustzijn te creeren, het is namelijk het allereerste wat wij leren als kind zijnde. Fysiek - Spiritueel - Emotioneel ofwel de perfecte balans.